„Adolescenţa lui Rahan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista de benzi desenate numărul 6 va fi distribuită în toate chioşcurile din ţară, la preţul de 7,95 lei, numai împreună cu ziarul „Adevărul“. Noul număr al revistei „Rahan“ conţine două aventuri ale eroului vremurilor sălbatice: „Demonul norilor“ şi „Adolescenţa lui Rahan“.

Cel de-al şaselea număr al revistei „Rahan" publicată de Editura Adevărul, „Adolescenţa lui Rahan", care va distribuit mâine împreună cu ziarul, include întâmplări despre „Demonul norilor" şi „Adolescenţa lui Rahan". Cel din urmă episod are o importanţă majoră pentru colecţionarii benzilor desenate „Rahan". Povestea, care se desfăşoară pe 40 de pagini, ilustrează o perioadă importantă din viaţa eroului cu părul de foc. Rahan, în vârstă de 20 de ani, află mai multe despre copilăria sa, îşi reîntâlneşte mama adoptivă şi dezleagă unele dintre cele mai importante mistere ale naturii.

Rahan, fiul adoptiv al lui Crao - şeful tribului de pe Muntele Albastru, a pornit în lume după ce satul său a fost ras de pe faţa pământului de erupţia unui vulcan. Curajul, loialitatea, generozitatea, altruismul, inteligenţa ascuţită alături de inventivitate şi forţă fizică sunt câteva dintre însuşirile pe care Rahan le împarte lumii, nu mereu pregătită sa aleagă între bine şi rău.

Documentar despre desenatorul lui Rahan

În cele 64 de pagini ale revistei „Adolescenţa lui Rahan" se află un material documentar despre desenatorul eroului, Andre Chéret, care, alături de Roger Lécureux, a dat viaţă unuia dintre cele mai populare personaje de benzi desenate din întreaga lume.

Toţi cei care vor cumpăra, în fiecare marţi, revista de benzi desenate „Rahan" pot participa la un concurs, desfăşurat până la 16 noiembrie 2010, care are ca premii cinci safari în Africa pentru trei persoane. Cititorii pot trimite cele 26 de taloane inserate în primele 26 de numere ale publicaţiei, într-un plic timbrat, la CP 80 OP 33.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite