Adevărul vă aduce „Epoca de Gheaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ice Age
Ice Age

Primul DVD din colecţia „Epoca de Gheaţă“, celebra trilogie animată a epocii glaciare, va fi lansat săptămâna aceasta. Colecţia completă „Epoca de Gheaţă“ va înlocui miercurea seria cărţilor Jules Verne, iar fiecare DVD împreună cu ziarul costă 11,99 lei.

În fiecare zi, începând de astăzi până vineri, „Adevărul" vă oferă împreună cu ziarul câte un produs deosebit: astăzi, un nou DVD cu Stan şi Bran, mâine, în colecţia Disney Clasic, „Pisicile aristocrate", miercuri, primul DVD din seria „Epoca de Gheaţă", joi, al doilea volum din „Crimă şi pedeapsă" de F.M. Dostoievski, iar vineri pachetul cu „Nunta lui Figaro", de Mozart, din seria „Mari spectacole de operă". Primul DVD din colecţia „Epoca de Gheaţă", celebra trilogie animată a epocii glaciare, va fi însoţit miercuri de un box de colecţie gratuit.

„Epoca de Gheaţă" descrie aventura unor creaturi amuzante, care se petrece în urmă cu 20.000 de ani, chiar la începutul Epocii de Gheaţă. Cele trei personaje sunt Sid, un leneş simpatic şi vorbăreţ, mamutul Manfred - pe cât de mare, pe atât de cald şi de sensibil, dar deopotrivă irascibil - şi Diego, un tigru fioros, cu colţi ascuţiţi. Pe parcursul unei călătorii incredibile, Sid, Manfred şi Diego sunt puşi în faţa unor încercări greu de trecut. Au de traversat lacuri de lavă fierbinte, trebuie să găsească ieşirea dintr-un labirint format din tuneluri de gheaţă şi să suporte urmările întâlnirii cu o veveriţă preistorică pe nume Scrat, care încearcă înnebunită să ascundă de restul lumii o ghindă.

DVD-ul va fi însoţit de mărturii audio ale regizorului Chris Wedge şi ale producătorului celebrului film. De asemenea, în premieră, cititorii vor putea viziona scurtmetrajul „No time for Nuts", care îl are ca personaj pe haiosul Scrat din seria „Epoca de Gheaţă". Celelalte două DVD-uri ale seriei vor putea fi achiziţionate în următoarele săptămâni.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite