De 1 Decembrie, Teatrul Masca aduce două dintre cele mai apreciate spectacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie, teatrul Masca din Capitală le oferă bucureştenilor două dintre cele mai apreciate spectacole ale instituţiei bucureştene - "Prostia Omenească" şi "Gardienii se întorc".

"Ca un teatru implicat în viaţa cetăţii, aşa cum am dovedit-o de 20 de ani, vom sărbători din nou alături de spectatorii noştri Ziua Naţională a României. Vă aşteptăm marţi la o nouă întâlnire inedită cu trupa teatrului nostru!", declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca, citat de Agerpres.

Astăzi, de la ora 11,00, publicul va putea urmări "Prostia Omenească", o repovestire modernă a celebrei şi atât de actualei poveşti omonime scrise de Ion Creangă, iar de la ora 18,00 va fi prezentat spectacolul "Gardienii se întorc" - un mix de muzică, dans şi umor fin.

Teatrul Masca a fost înfiinţat pe 24 mai 1990 de actorul Mihai Mălaimare şi este o instituţie culturală care îmbină în spectacolele sale interpretarea actoricească cu pantomima, gestica şi expresia corporală, propunându-şi să dea naştere unui "altfel" de teatru.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite