VIDEO INEDIT Vlad Zamfirescu s-a filmat pe scenă, cu smartphone-ul, în timpul unui spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Vlad Zamfirescu, interpretul rolului Carter din spectacolul „XXL (Fat Pig)", de la Teatrul Act din București, a găsit o modalitate inedită de a îmbina arta cu tehnologia.

În timpul unei reprezentații, aflat în mijlocul scenei, înconjurat de spectatori, Vlad Zamfirescu a scos smartphone-ul său și a început să-și filmeze partenerii, chiar în timp ce schimbau între ei replici spumoase.

Acțiunea „dramediei" regizate de Cristi Juncu se petrece în biroul unei corporații, acolo unde bârfa bate sarcinile zilei. În scena filmată cu iPhone-ul său, Carter (Vlad Zamfirescu), intră în dialog cu cei doi colegi, Jeannie (Irina Velcescu) și Tom (Andi Vasluianu).

Piesa scrisă de Neil LaBute este un comentariu social care scoate în evidență prejudecățile oamenilor. Tom se îndrăgostește de Helen (Raluca Vermeșan), o femeie supraponderală, dar nu reușește să treacă peste incapacitatea celor din jur de a le accepta relația.

Spectacolul se va mai juca sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, la Godot Cafe Teatru de pe strada Blănari nr. 14, sector 3, București. Un bilet costă 30 de lei. Vlad Zamfirescu va mai putea fi văzut și în spectacolul „Niște fete", programat duminică, 12 august, de la ora 20.00, tot în Godot Cafe. Aici, le va avea partenere pe actrițele Catrinel Dumitrescu, Irina Velcescu, Diana Cavallioti, Cristina Florea și Andreea Vasile.

Citiți și un interviu cu actorul Vlad Zamfirescu!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite