Volumele din Colecţia „Adevărul” continuă să fie vândute pe liste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă chioşcurile de ziare din Cluj s-au deschis începând cu ora 5.00, al patrulea volum din Colecţia “100 de cărţi fundamentale”, „Un yankeu la curtea regelui Arthur“, s-a epuizat

Dacă chioşcurile de ziare din Cluj s-au deschis începând cu ora 5.00, al patrulea volum din Colecţia “100 de cărţi fundamentale”, „Un yankeu la curtea regelui Arthur“, s-a epuizat până la 7.30, când niciun ziar nu se mai găsea în oraş.

Nu au lipsit nici incidentele neplăcute. Un chioşc din centrul oraşului aproape a fost răsturnat de clienţii care s-au îmbulzit să cumpere ziarul „Adevărul”.

100 de cărţi epuizate în câteva zeci de minute

Timişorenii îşi fac programul în funcţie de apariţia cărţilor „Adevărul“. „Au venit să îi trec pe listă încă de săptămâna trecută, dar am clienţi care au venit la prima oră pentru a fi siguri că găsesc cartea”, a spus  Paula Gruia, o vânzătoare de ziare.

Alţii se învoiesc primele ore de la serviciu pentru a reuşi să prindă un ziar cu carte. Dacă în alte zile, chioşcarii se plictisesc aşteptând un client, joia e ziua cea mai grea. „L-am chemat şi pe soţul meu să mă ajute pentru că e nebunie. Am avut 100 de cărţi astăzi şi pe toate le-am dat”, a mai spus Paula Gruia.

Ieri-dimineaţă, la ora 8.30, Mircea B., vânzător la un chioşc de ziare din Capitală, spunea clienţilor: „Cum să mai am «Adevărul» la ora asta? Nu mai am «Adevărul» cu carte de la ora 7. S-a vândut de cum am deschis”. 

image

Cum să mai am «Adevărul» la ora asta? Nu mai am ziarul cu carte de la ora 7. S-a vândut de cum am deschis

image


Mircea
vânzător

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite