VIDEO Performanţă unică: Sandra Bullock, cea mai proastă şi cea mai bună actriţă în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai surprinzătoare şi ironică performanţă a fost cea a actriţei Sandra Bullock,  care a câştigat ieri premiul Zmeura de Aur, iar astăzi a primit primul Oscar din cariera sa.

Deşi mai fusese nominalizată de patru ori la Zmeura de Aur, Bullock a reuşit "performanţa" să câştige premiul pentru cea mai slabă actriţă într-un rol principal, în filmul "All about Steve", dar Sandra Bullock a fost aleasă cea mai bună actriţă într-un rol principal, în drama "The Blind Side", aceasta fiind şi prima nominalizare la Oscar din întreaga sa carieră.

Sandra Bullock a primit mai multă atenţie abia în 1994, când se afla la volanul unui autobuz alături de Keanu Reeves, în filmul "Speed". Apoi, Bullock a continuat seria filmelor în care juca roluri de femeie dură mai degrabă decât de femeie romantică, în comedii siropoase- astfel s-a pricopsit cu rolul de agent FBI sub acoperire în Miss Congeniality şi cu cel al "femeii-rechin" din The Proposal.

Prima dată când Academia şi-a îndreptat serios atenţia către ea a fost în drama "The Blind Side", în regia lui John Lee Hancock. Printre puţinele drame în care Sandra Bullock a reuşit să pătrundă mai adânc în rolul ei, mai profund decât în filmul "Crash". 

Totuşi, Sandra Bullock a reuşit o performanţă unică în istoria cinematografiei, ea a câştigat în mai puţin de o săptămână Zmeura de Aur şi un Oscar pentru roluri principale. Actriţa a acceptat cele două statuete primite la ceremonia Premiilor Zmeura de Aur cu un discurs energic, amuzant, aplaudat de întreaga audienţă. Bullock a apărut cu un cărucior plin cu DVD-uri cu filmul "All About Steve".

"Am adus şi scenariul cu mine. Sunt pregătită să parcurg fiecare pagină în parte, să citesc partea mea aşa cum am făcut-o în film şi dacă cineva este dispus să-mi arate cum ar fi trebuit să o interpretez mai bine...Putem să facem asta până la 4 dimineaţa. Sau mai bine vă uitaţi la film şi vă mai gândiţi încă o dată la decizia voastră, şi mai apar şi anul viitor, iar după putem să mergem la o băutură", a spus actriţa.

Cu toate acestea, înainte de ceremonia Premiilor Oscar, Bullock a declarat pe covorul roşu că, în cazul în care va câştiga şi un Oscar, ambele premii vor fi puse la loc de cinste.

"Ambele merg împreună,în mod cert. Nu te poţi bucura de unul fără altul", a spus Bullock. "Totuşi s-ar putea ca anul viitor pe vremea asta să dau înapoi Zmeura de Aur când îşi vor da seama de decizia greşită", a glumit ea. "Pur şi simplu o simt".

Sandra Bullock a ţinut un discurs emoţionant, dar şi amuzant, stârnind răsete şi aplauze în rândul publicului. Actriţa i-a mulţumit în principal mamei ei pentru întreaga sa carieră, încununată acum de un premiu Oscar.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite