Unsprezece stagiuni de teatru pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se împlinesc unsprezece ani de când, la Teatrul Naţional din Bucureşti, se joacă teatru pentru copii în fiecare duminică, iar cu acest prilej Magicianul Marian Râlea şi Buna Poveştilor au scris o scrisoare pentru toţi spectatorii mici şi mari care au venit sau vor veni la Sala 99

Proiectul a început în urmă cu unsprezece ani în Duminica Floriilor, iar stagiunea actuală se apropie de sfârşit. „Ideea Tetrului interactiv a prins viaţă cu ajutorul vostru dragi spectatori, iar acum, după atâtea stagiuni, ne bucurăm că au apărut cluburi teatrale unde copiii, îndrumaţi de actori, se Joacă de-a Teatrul", se arată în scrisoarea trimisă de cei doi.

Ultimele evenimente ale acestei stagiuni vor avea loc pe 20 şi pe 27 mai, de la ora 11.00, la aceeaşi Sală 99 de la TNB.

„Ne-am propus ca finalul stagiunii să fie transformat într-un eveniment pentru 1 iunie, ziua voastră, dragi copii. În continuare, numele Teatrului Naţional pentru Copii poate fi reîntâlnit prin ţară (la Sibiu, la Alba Iulia etc), cu ocazia unui nou ciclu de spectacole estivale, interactive.

Aşadar, vă aşteptăm la ultimele spectacole din această stagiune la sediu, ca să deveniţi EROII POVEŞTILOR ROMÂNEŞTI şi, împreună să cântăm LA MULŢI ANI PENTRU TOŢI COPIII.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi v-am ruga să nu uitaţi: „SĂ FII COPIL E UN LUCRU SERIOS", îşi încheie magicienii scrisoarea.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite