Toamna se culeg roadele la Zilele Muzeului Ţăranului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţii, ateliere, conferinţe, lansări de carte, concerte şi alte evenimente vor avea loc, în perioada 9-18 septembrie, la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti

Zilele Muzeului Ţăranului reprezintă un eveniment complex, care-i invită pe toţi cei care îndrăgesc acest spaţiul acestui muzeu modern şi tihnit să participe la evenimente variate, ce aduc în prim-plan cultura populară din satul tradiţional de ieri şi de azi.

În primele trei zile, în curtea muzeului va avea loc Târgul iconarilor şi al meşterilor cruceri, iar pe 17 septembrie, Clubul Ţăranului va găzdui un festival de gastronomie românească.

Pentru aceeaşi zi şi în acelaşi spaţiu, la ora 20.00, Institutul Cultural Român a pregătit un recital de poezie română şi catalană, intitulat „Voci paralele".

Pe 15 septembrie, la ora 19.00, Studioul Horia Bernea va găzdui o reprezentaţie a spectacolului de teatru „Iubeşte-mă... America", de Claudia Motea şi Al. G. Croitoru.

Concerte şi proiecţii de filme, ateliere de educaţie muzeală şi lansarea volumului „Costumul tradiţional românesc", de Georgeta Roşu, se numără printre celelalte manifestări care vor anima spaţiul alocat muzeului de la Şosea.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite