Toamna bogata in emisiuni noi la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vor sa blocheze telecomanda pe frecventa lor. Si-au dospit grilele cu divertisment original, filme premiate si telenovele saltarete. Toamna se anunta plina de roade la televiziunile

Vor sa blocheze telecomanda pe frecventa lor. Si-au dospit grilele cu divertisment original, filme premiate si telenovele saltarete. Toamna se anunta plina de roade la televiziunile romanesti.
Filme de Oscar la Pro TV
Din septembrie pana in decembrie, la Pro TV va ploua cu pelicule premiate. Vinerea va fi zi de gala pentru cinefili, urmand a fi difuzate productiile "Harry Potter si Camera secretelor", "Stapanul inelelor: Cele doua turnuri", "Bandele din New York", de Martin Scorsese si "Planeta maimutelor". Pe ecran vor mai sclipi productiile "Ali", cu Will Smith, "Simone", cu Al Pacino, "Totul despre Schmidt", cu Jack Nicholson, "Nasul stresat", cu Robert de Niro, "De la apusul la rasaritul soarelui" cu George Clooney, "Doctor Dolittle 2" , cu Eddie Murphy, "Politia in direct", cu Robert De Niro, "Prinde-ma daca poti", cu Tom Hanks, "Avertizarea" (The Ring), cu Naomi Watts, "Din iad - Jack Spintecatorul", cu Johnny Depp, "John Q", cu Denzel Washington", "Razbunarea", cu Kevin Costner, "Mesaje secrete", cu Nicolas Cage, sau "Ucideti-l pe Scoochy", cu Robin Williams.
Productii originale la Antena 1
Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari "Secretul Mariei", care va debuta peste cateva saptamani, cu Anemona Niculescu in dublu rol. "Animat Planet" este un serial de parodie animata, de 30 de minute, unde Ion Iliescu va aparea in postura de fluturas, falfaind din aripi deasupra sediului PSD. Productia, o premiera in Romania, poarta semnatura lui Toni Grecu, iar vocile personajelor sunt asigurate de Divertis. "Gogomanii" este un scheci-comedy-show care va fi animat de Ovidiu Cuncea, Bogdan Talasman, Rocsana Marcu si Razvan Popescu. "Un caz de disparitie" este thriller-ul politist care are pe generic numele Jojo si Diana Munteanu. Dan Negru va prezenta "Ziua judecatii", un concurs in care se vor intrece sase concurenti din diverse categorii sociale, iar Pepe va modera "Razboiul starurilor", emisiune-concurs pe teme muzicale. In grila se vor relua si "Din dragoste", cu Mircea Radu, "Geniali", "Duminica in familie", prezentata de Mihaela Radulescu, "9595 - te invata ce sa faci", cu doctorul Cristian Andrei, "Canalul de stiri", "Recursul etapei", "In gura presei", dar si show-ul grupului Divertis, intr-o noua formula - "Piata Divertis". Antena 1 a pregatit si filme in premiera: "Mumia", cu Brandon Fraser, "Kill Bill" 1 & 2, de Quentin Tarantino, "Unde dai si unde crapa", regizat de Guy Ritchie, "Sa nu mori azi", ultimul film cu James Bond, interpretat de Pierce Brosnan, "Cat imi dai ca sa te-mpusc din nou?", cu Bruce Willis, "Elicopter la pamant", de Ridley Scott si "Rataciti printre cuvinte", cu Bill Murray.
Iulia Fratila prezinta Prosport show, la Prima Tv
O noua emisiune sportiva va fi moderata de Iulia Fratila, incepand de astazi, de la ora 23,15: "Prosport show", un show de analiza fotbalistica, dar care va ataca si celelalte probleme din sport. In fiecare editie, Iulia si specialistul emisiunii, Dorin Chiotea, redactor-sef "Prosport", vor dezbate cele mai fierbinti subiecte sportive.
Nasul revine pe Calea Victoriei
In seara aceasta, de la ora 22,00, in grila B1TV, revine "Nasul" - Radu Moraru, programul fiind unul din punctele forte ale televiziunii de pe Calea Victoriei. Realizatorii isi propun ca talkshow-ul sa fie transmis, din toamna aceasta, pe sase continente. Tot de astazi se reia si programul de stiri "in alb si negru" "6! Vine presa", cu Livia Dila si Mbela Nzuzi la pupitru. Cinefilii se vor delecta in fiecare seara, incepand cu ora 20,00, cu filme artistice si seriale marca 20th Century FOX.
National TV are "Ochi negri"
Pe National TV va fi difuzat un nou serial americano-venezuelan, "Ochi negri" ("Ojos negros"), o poveste despre iubire si tradare, cu Giovanna Andrade, Laura Suarez, Henry Soto, Marcela Ruete si Luis Xavier Posada. Telenovela va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16,30.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite