„Librăria Adevărul“, deschisă la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii îşi pot completa colecţiile de la magazinul din strada Florimund Mercy. Timişorenii au venit cu sutele de la ora nouă dimineaţa la inaugurarea noii librării „Adevărul“, a doua de acest gen după cea din Capitală. Click AICI pentru FOTOGALERIE!

Peste 500 de bănăţeni au trecut pragul librăriei „Adevărul“ ieri-dimineaţă. Copii, părinţi, dar şi bunici au venit la librărie pentru a-şi completa colecţia celor „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”.

Micuţii şi-au luat câte un volum din „Peter Pan“, „Aladin“ şi „Cartea Junglei“, iar adulţii s-au bucurat că de azi înainte nu vor mai rata niciuna dintre cărţile „Adevărul”. „Am venit la Timişoara de la Arad pentru a cumpăra cărţile care ne lipseau din colecţie“, a spus Florina Trif. Dar bănăţenii au acum la îndemână şi cele mai căutate serii de filme – de la „Brigada Diverse în acţiune” sau peliculele cu Florin Piersic, până la colecţia „Jandarmii“ şi „Personalităţi care au influenţat lumea“.

Se pot face şi abonamente

Şi copiii care abia au deprins tainele cititului au fost prezenţi la deschiderea librăriei „Adevărul“. „Strâng toate cărţile, pentru că îmi plac mult”, a spus Flavius Trif, un băieţel de şapte ani care nu de mult a terminat clasa I.

Librăria se află pe strada Florimund Mercy nr. 3, în apropiere de Piaţa Unirii din Timişoara. Programul magazinului este de luni până vineri, între orele 9.00 şi 20.00.

În weekend, uşa librăriei va fi deschisă clienţilor între orele 9.00 şi 16.00. Tot aici se pot face abonamente, se pot prelua anunţuri de mică publicitate şi se vând ziarele editate de Adevărul Holding.

„Este important ca cititorii să înţeleagă că librăria va avea mereu toate cărţile, deci nimeni nu trebuie să îşi facă probleme că ar putea să rateze vreunul dintre volumele «Adevărul»“, a explicat Alina Manafu, coordonator de proiect.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite