Teo a dat autograf pe urechea unui fan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teo a luat tara la strabatut si a poposit, pana acum, cu caravana Pro Tv in Brasov, Timisoara, Cluj. A intrat in apartamentele oamenilor pentru a-i vedea "acasa la ei", sa faca schimb de locuri, sa

Teo a luat tara la strabatut si a poposit, pana acum, cu caravana Pro Tv in Brasov, Timisoara, Cluj. A intrat in apartamentele oamenilor pentru a-i vedea "acasa la ei", sa faca schimb de locuri, sa se uite la televizor din locul de unde se uita acestia zi de zi si sa le multumeasca pentru fidelitate.
- Cum s-a nascut ideea acestui turneu prin tara?
- Caravana era o idee care ne tot bantuia de o vreme. Ne-am gandit ca daca tot se implinesc zece ani de ProTv, ar fi bine sa o punem si in aplicare. Ni s-a parut ca vara asta este exact ce trebuia, iar la proiect am inceput sa lucram efectiv in urma cu doua luni.
- Cum va simtiti sa va duceti peste oameni si sa nu vina ei peste dvs.?
- Este minunat sa ma intalnesc cu cei care ma privesc, dar, in acelasi timp, este si o confruntare cu realitatea pentru ca am sansa sa imi cunosc fanii asa cum sunt ei, cu grijile, bucuriile si problemele lor.
- Emisiunea de acum a suferit modificari fata de cea din platou?
- Sigur ca da. Caravana a presupus ca eu si echipa sa ne luam picioarele la spinare, pentru a calatori prin tara si sa ne cunoastem indeaproape telespectatorii. Am poposit pana acum in Brasov, Timisoara, Cluj, urmeaza Iasiul si apoi Constanta. Am hotarat sa facem aceasta caravana pentru ca vrem sa ne cunoastem telespectatorii la ei acasa, pentru ca vrem sa le multumim. Am simtit nevoia sa-i vedem pe oamenii care se uita la emisiune, sa vedem unde isi tin televizorul, "unde" stau la ei acasa zi de zi. In televiziune, partea rea este ca nu ai nici o imagine a telespectatorilor si am vrut sa schimb asta. Am dorit sa vorbesc romaneste cu o alta limba, cea a apartamentului omului simplu. Sa-mi aduc aminte de tot ceea ce aprecia mama intr-o casa. Este un privilegiu. Am vrut sa ma uit la televizor din locul in care se uita ei, sa facem schimb de locuri.
- Cum va impartiti intre munca si Maia?
- Sunt singura din caravana care face o naveta foarte dura. Pe Maia, fetita mea, am luat-o doar la Brasov, in primul oras in care am fost. Pana la Timisoara insa am considerat ca e prea departe ca sa iau un copil de un an dupa mine, dar incerc sa fac in asa fel incat sa-mi simta lipsa cat mai putin.
- Cum este Teo cea de acum fata de cea pe care o vedeam prezentand alaturi de Mircea Badea?
- Cred ca sunt ceva mai batrana. Il urmaresc si acum cu placere pe Mircea, ori de cate ori am ocazia, dar avem si alte preocupari in afara de a ne evalua reciproc in mod constant.
- Care este cel mai ciudat obiect sau loc pe care ati dat un autograf?
- Pe o ureche.
- Ati mai repeta aceasta aventura?
- Oricand. Mi-ar placea foarte tare. Dar tot intr-o perioada de vacanta, ca sa pot sa ma bucur de toata aceasta aventura ca de un act de observatie, ca de o misiune. Pe vremea cand eram mica, ne puneau la scoala sa facem ierbare in vacanta de vara. Sa fac un ierbar era pentru mine o mare bucurie. Caravana a fost o misiune de vacanta pentru experienta si antren.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite