Teatru şi film la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Vama Veche se află în desfăşurare până duminică Stufstock, cel mai vechi festival de rock din România, ajuns la cea de-a zecea ediţie

Programul zilei de astăzi începe la ora 10.00 dimineaţa cu o carte bună la Bookstock şi continuă, La Roata cu un workshop dedicat picturii impresioniste. Seara cei prezenţi la malul mării vor avea parte de film şi teatru.

„Bullets over Lipscani", în regia lui Eugen Gyemant, cunoscut spectacol al scenelor independente din Bucureşti, se va juca La Barba Neagră, începând cu ora 20.00. O comedie în stilul Woody Allen, în care mai multe povestiri ale cunoscutului creator american sunt transpuse în Bucureştiul nostru contemporan. Spectacolul se doreşte o parodie la adresa snobismului, plină de replici delicioase şi bine jucat. Cu aura de „film noir" are toate datele să cucerească publicul din Vama Veche, după ce s-a jucat cu succes la Cafe Godot luni întregi.

Două filme vor completa programul acestei seri, la Papa la Soni, unde, începând cu ora 20.00 va rula „30.40.50", şi apoi de la miezul nopţii o selecţie „The best of Kinofest", în cadrul căreia vor putea fi văzute producţiile câştigătorilor celor trei secţiuni (Animatie, Fictiune, Micromovie) ale competitiei internationale de scurtmetraj Kinofest 5.

„30.40.50" prezintă trei poveşti diferite, ale unor femei de vârste diferite, cu spaimele pe care le presupun toate aceste vârste. Finalul aduce o surpriză pe care numai cei prezenţi în Vama Veche în această seară o vor putea savura.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite