Teatru pentru familie la TNB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) le propune spectatorilor, în primele zile ale anului 2012, trei dintre cele mai apreciate comedii din repertoriul, „S-a sfârşit cum a-nceput", „Sânziana şi Pepelea" şi „Molto gran'impressione"

La începutul lui ianuarie, Teatrul Naţional din Bucureşti a programat la Sala Mare, timp de trei seri la rând, „trei spectacole deconectante, potrivite cu spiritul sărbătorilor de iarnă", aşa cum sae arată în comunicatul instituţiei, titluri care le oferă spectatorilor de toate vârstele o bună ocazie de a merge la teatru în familie, sărbătorind cu relaxare şi bună dispoziţie începutul unui nou an.

„S-a sfârşit cum a-nceput", amintind de celebrul cuplu de comici Stan şi Bran, programat pentru 6 ianuarie, de la ora 20.00, va prinde spectatorii într-un carusel de întâmplări hazlii, generate de o competiţie arhetipală: cine-i mai năpăstuit într-o căsnicie, femeia sau bărbatul? Cine poartă povara acestei răspunderi şi cum reuşeşte să se achite de sarcinile ce-i revin?

Răspunsurile sunt servite, printre cascade de râs, de cei doi intepreţi Mihai Constantin şi Daniel Badale, precum şi de actriţa Victoria Dicu, în viziunea regizorului Horaţiu Mălăele.

„Sânziana şi Pepelea", jucat pe 7 ianuarie, de la ora 20.00, bazat pe arhicunoscutul basm românesc, se adresează deopotrivă celor mici şi celor mari: pentru aceştia din urmă conotaţiile politice şi aluziile picante vor face deliciul vizionării acestei poveşti tratate în cheie modernă de Dan Tudor, în postura de regizor. Din distribuţia spectacolului fac parte Mircea Albulescu, Răzvan Oprea, Ileana Olteanu, Monica Davidescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Armand Calotă, Silviu Biriş, Ovidiu Cuncea, Afrodita Androne, Orodel Olaru.

„Molto gran'impressione", programat pe 8 ianuarie, de la ora 20.00, în regia aceluiaşi Dan Tudor, aduce în faţa spectatorilor o lume plină de umor, de la începuturile teatrului românesc.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite