Teatru în direct de la Londra, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei producţii ale National Theatre din Londra vor si transmise în direct la The Light Cinema din Capitală, începând din 9 februarie.

Spectacolul "Lumina călăuzitoare" (Travelling light), de Nicholas Wright va fi transmis joi, 9 februarie, de la ora 21:00. Piesa spune povestea tânărul Motl Mendl şi este plasata într-un oraş izolat din Europa de Est, în jurul lui 1900. Pasionat de cinematografie şi de poveste, Motl descoperă un mod revoluţionar de a spune poveşti. Patruzeci de ani mai târziu, bărbatul - acum un renumit regizor de filme americane - se uită înapoi în timp şi se confruntă cu costul îndeplinirii viselor sale.

"Comedia erorilor" (The comedy of errors), de William Shakespeare este programat pentru 1 martie, tot de la ora 21.00, iar pe 29 martie, The Light Cinema va transmite în direct piesa "Noaptea încurcăturilor"(She stoops to conquer), de Oliver Goldsmith.


Un spectacol de Teatru Live HD costă 60 de lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.lightcinemas.ro şi la casele de bilete The Light Cinema (Liberty Center, Şoseaua Progresului 151-17).

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite