Stephen King vrea „să-i înfurie un pic pe oameni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul scriitor american, unul dintre cei mai bogaţi autori din lume, promovează un talkshow care „înclină spre stânga"

Emisiunea matinală care va fi difuzată de două posturi de radio ale starului literaturii horror doreşte să fie o alternativă la mult prea numeroasele programe radio ale conservatorilor din America.

Potrivit cotidianului „The Guardian", Stephen King a anunţat într-o conferinţă de presă că realizatorii emisiunii sunt „înclinaţi spre stânga" şi urmăresc „să-i înfurie un pic pe oameni".

Gazdele emisiunii „The Pulse Morning Show" vor fi Pat LaMarche, care a candidat la postul de vice-preşedinte al SUA în 2004, din partea „verzilor", şi jurnalistul Don Cookson.

Programul va fi difuzat în fiecare dimineaţă, de luni până vineri pe WZON 103.1 FM şi 620 AM, două posturi de radio deţinute de Stephen King.

„Vom încerca să venim cu informaţii. Vom provoca oamenii. Vom avea umor şi vom încerca să fim o forţă pozitivă în comunitate", a declarat acesta. „Ne-ar plăcea să-i mai şi punem la punct pe unii, să înfuriem un pic oamenii. Sunt unii care merită pedepsiţi din când în când", a adăugat King.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite