Ştefan Iordache primeşte postum o stea pe Aleea Celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 9 aprilie, la ora 11.00, în cadrul unui unui eveniment organizat de Teatrul Metropolis şi Cocor, pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului, actorul Ştefan Iordache va primi postum o stea

În semn de respect şi apreciere pentru întreaga sa activitate, aşa cum se arată într-un comunicat al organizatorilor, la 71 de ani de la naşterea sa, Ştefan Iordache va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame din Piaţa Timpului din Bucureşti, informează organizatorii.

Steaua de pe Walk of Fame va fi dezvelită de sora actorului, Ileana Iordache. Steaua din aur va fi oferită de Sabion, împreună cu Placheta Oraşului Bucureşti.
Ştefan Iordache este a doua personalitate care primeşte postum o stea pe Walk of Fame, după Amza Pelea.

Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame, un proiect iniţiat în ianuarie 2011, de Teatrul Metropolis, Primăria Municipiului Bucureşti şi Cocor, găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România.

Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Capitală strălucesc deja stelele unor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuţ, Stela Popescu şi Ion Caramitru.

Actorul Ştefan Iordache s-a născut pe 3 februarie 1941, la Calafat, şi a murit pe 14 septembrie 2008, într-o clinică din Viena.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite