Start în turneul Costel Busuioc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul va concerta astăzi în oraşul de pe Bega, pe 29 iunie în Capitală, iar în luna iulie va cânta la Cluj, Constanţa şi Iaşi Românul care a încântat Spania, Costel Busuioc, a

Artistul va concerta astăzi în oraşul de pe Bega, pe 29 iunie în Capitală, iar în luna iulie va cânta la Cluj, Constanţa şi Iaşi

Românul care a încântat Spania, Costel Busuioc, a revenit ieri în locurile natale pentru un concert la Timişoara cu primul său album.

Costel Busuioc va susţine astăzi, la Timişoara, de la ora 19.30, un recital în cadrul evenimentului "Cireşar cu dar".

Peste 800 de timişoreni au cumpărat biletele puse în vânzare, cu preţuri cuprinse între 60 şi 80 de lei. Tichetele VIP au costat 120 de lei.

Donaţie de 20.000 de lei pentru olimpici

Potrivit organizatorilor, Costel va cânta timp de o oră arii celebre. "Concertul va avea loc la Filarmonică. Noi am propus să cânte cu Orchestra Filarmonicii Banatul, iar el a acceptat", a declarat directorul Filarmonicii din Timişoara, Coriolan Ioan Gârboni.

Cu o oră înainte de concert, în foaierul Filarmonicii, Costel va premia elevii olimpici ai judeţului, iar 20.000 de lei din banii adunaţi din încasările din bilete vor fi donaţi acestora. Unul dintre organizatori, Doina Popa, preşedintele Art Media, a declarat că o sută de bilete la concert sunt rezervate elevilor din Ghilad, satul de unde provine Costel, şi olimpicilor.

Sosire la clasa business

Costel Busuioc a sosit la Timişoara ieri după-amiază, pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, la clasa business, şi a fost întâmpinat de organizatori.

Costel va sta la un hotel obişnuit din oraş şi nu a avut pretenţii deosebite. "Am înţeles că, de la ora 21.00, va avea o mică repetiţie, cu uşile închise, doar cu dirijorul, iar mâine (n.r. - azi) de la ora 10.00 are repetiţia generală dinaintea concertului", a spus Gârboni.

Înainte de a merge în Spania, pentru a lucra ca zidar, Costel începuse un curs de canto la Şcoala Populară de Arte, însă lipsa banilor l-a făcut să renunţe.

Cu doi copii şi soţie, Costel a trebuit să plece la muncă în Spania, unde a decis să participe la "Hijos de Babel", concurs pe care l-a şi câştigat. În urma unui contract cu casa de discuri Sony BMG, Costel Busuioc şi-a lansat primul album la începutul acestei săptămâni, la Bucureşti.

Costel şi-a revăzut familia după şapte luni

Costel Busuioc a sosit ieri după-amiază la Timişoara, unde şi-a revăzut soţia şi copiii, cu care se întâlnise ultima dată de Crăciun.

Nu are timp să meargă la Ghilad

Emoţionat de întâlnirea cu rudele şi de concertul pe care îl va susţine în faţa cunoscuţilor, Costel Busuioc a spus că nu va ajunge la Ghilad, acolo unde îi este locuinţa. "La Ghilad nu ştiu dacă o să merg. Nu am timp, pentru că în seara asta merg să mă pregătesc cu orchestra.

Acum voi cânta la Timişoara, vineri mă voi întoarce la Bucureşti, iar acasă nu ştiu când o să ajung. Probabil că mă voi întoarce cu câteva zile înainte de concertul din 29 iunie, de la Bucureşti", a spus, la coborârea din avion, Costel Busuioc.

"Viaţa mea e foarte frumoasă"

Costel Busuioc a mai spus că nu poate, pentru moment, să-şi ia copiii în Spania. "Voi fi tot pe drumuri. Nu am timp acum, dar va veni şi momentul acela. Eu aş vrea să fiu cu ei, pentru că ei sunt tot ce am eu", a spus Costel. El se declară încântat de ceea ce trăieşte de când e cântăreţ. "Viaţa mea acum este foarte frumoasă, sper să merg mai departe, să îmi îndeplinesc visul cu adevărat.

De când sunt cântăreţ, mă întâlnesc mai tot timpul cu foştii mei colegi de la <> şi cu vechii mei prieteni de la biserică", a adăugat Costel. Cântăreţul nu a plecat de la aeroport împreună cu familia sa. Busuioc va fi cazat la Timişoara într-o cameră standard de hotel. Organizatorii au rezervat în total cinci camere pentru staff-ul care îl însoţeşte.

Foto: Zoltan Kiraly

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite