Spectacolul "Portretul doamnei T", anulat din cauza stării de sănătate precare a Olgăi Tudorache

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul "Portretul doamnei T" cu Olga Tudorache în rolul principal, programat pentru 30 aprilie, la Teatrul Naţional de Operetă din Capitală, s-a anulat, starea de sănătate a actriţei fiind încă precară, după ce aceasta a fost internată la începutul lunii cu suspiciune de accident cerebral.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, organizatorii evenimentului regretă situaţia creată şi transmit spectatorilor care au achiziţionat bilete că îşi pot recupera contravaloarea acestora din locurile de unde le-au procurat. Olga Tudorache urma să revină pe scenă, în acest spectacol, după ce a fost spitalizată la începutul lunii.

Olga Tudorache a fost internată pe 1 aprilie la Spitalul Elias din Capitală, după ce, în aceeaşi seară, i s-a făcut rău pe scena Teatrului Metropolis, unde juca în spectacolul "Peşte cu mazăre". Actriţa a fost internată cu suspiciunea de accident vascular cerebral şi diagnosticată cu tulburare ischemică tranzitorie, apărută pe fondul unor suferinţe cronice existente, starea ei ameliorându-se ulterior.

Născută pe 11 octombrie 1929, Olga Tudorache are o carieră în teatru de peste 50 de ani.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite