Spectacol inedit într-o centrală termică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectacol inedit, cu muzică, maşini de făcut muzică, obiecte de artă şi sunet, public şi translatori, lumină şi electroacustică, va fi prezentat, pe 26 iulie, la Centrala Termică C3

Un spectacol inedit, cu muzică, maşini de făcut muzică, obiecte de artă şi sunet, public şi translatori, lumină şi electroacustică, va fi prezentat, pe 26 iulie, la Centrala Termică C3 din Sibiu, în cadrul manifestărilor Capitalei Culturale Europene 2007.

Intitulată "MenschMaschine-MaschinenMensch-KlangMaschine", piesa interactivă de Sigune von Osten prezintă, după o coregrafie executată minuţios, muzică live, de cameră, interpretată de 10 muzicieni, sculpturi-instrument, jocuri de lumini. Proiectul este coordonat împreună cu cei care gestionează zona industrială în care se va desfăşura.

În cadrul spectacolului, diversele obiecte - maşinile de făcut muzică din zona industrială, instrumentele confecţionate din titan, oţel sau cupru -, translatorii şi publicul vor fi aşezaţi în zona industrială ca pe nişte insule.
Săptămâna viitoare, la Sibiu mai este pregătit un concert "German tenors", la care publicul va avea ocazia să-i vadă pe Johannes Gross, Christian Polus şi Luis del Rio.

Concertul se va desfăşura pe 26 iulie, în Piaţa Mare din Sibiu. Totodată, pe 24 iulie, trupa Mandinga şi formaţia Manolito Simonet Y Su Trabucco vor susţine concertul "Salsafest", pe scena Pieţei Mari.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite