Sibienii sunt invitaţi să meargă pe picioroange

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend se desfăşoară prima ediţie a Festivalului Internaţional de Circ de la Sibiu. Capitala Culturală Europeană va beneficia astfel de măiestria a peste 50 de artişti de circ

În acest weekend se desfăşoară prima ediţie a Festivalului Internaţional de Circ de la Sibiu. Capitala Culturală Europeană va beneficia astfel de măiestria a peste 50 de artişti de circ din ţări precum Franţa, Ungaria, Israel, pe lângă cei români.

Spaţiul de manifestare va fi acela al binecunoscutului cort, în Pavilionul 2007, dar şi în Piaţa Mare a Sibiului. Reprezentaţiile de acrobaţie, jongleriile, clovnii şi magicienii vor începe în fiecare zi de la 12.00 până la miezul nopţii.

Duminică seara în Piaţa Mare va fi prezentă şi cunoscuta trupă franceză La Salamandre, al cărei spectacol de efecte pirotehnice speciale se numeşte "Vis". Ineditul festivalului va fi sporit prin atelierele zilnice programate de trupa românească "The Serious Road Trip". Astfel, spectatorii vor fi iniţiaţi în câteva din secretele circului, vor fi invitaţi să facă jonglerii şi să meargă pe picioroange.

Festivalul Internaţional de Circ, care are printre organizatori Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Primăria Sibiu şi Asociaţia Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, îşi propune să se focalizeze în acest an pe figura artistului de circ.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite