Show flamenco la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a II-a ediţie a Festivalului de Flamenco continuă astăzi şi mâine cu două concerte de excepţie ale chitaristului José María Gallardo del Rey (foto), unul dintre cele mai înzestrate nume ale flamencoului contemporan.

Festivalul a început în weekendul trecut, când vineri, sâmbătă şi duminică, la Sala ArCuB, a avut loc o tablao de flamenco, formată din figuri clasice şi tinere talente.

Manifestarea, organizată de Institutul Cervantes din Bucureşti, va programa, în continuare, recitalul pianistei Rosa Torres Pardo, unul dintre cei mai buni muzicieni spanioli ai momentului, care se va desfăşura miercuri, 16 februarie, la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român.

Cele două concerte ale chitaristului José María ­Gallardo del Rey vor avea loc în Sala Mare a Ateneului Român - cel de astăzi, de la ora 19.00 -, iar cel de mâine, la Sala Radio, tot de la ora 19.00.

José María Gallardo del Rey a debutat în Sevilla la vârsta de 9 ani şi de atunci s-a bucurat de cele mai mari succese din partea publicului şi criticii din toată lumea. Formarea lui de chitarist clasic s-a îmbogăţit odată cu intensa sa legătură cu lumea flamenco. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite