Sean Penn,machiat,în rolul unui fost star rock,în premieră la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pelicula „This Must Be the Place", în care cunoscutul actor american interpretează un personaj excentric, asemănător ca stil lui Robert Smith de la „The Cure", va fi proiectată în premieră la Bucureşti, în cadrul festivalului Les Films de Cannes à Bucarest, desfăşurat între 14 şi 20 octombrie.


Aflat la a doua ediţie, evenimentul va aduce, în premieră absolută, câteva dintre cele mai importante filme din selecţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes.

Proiecţiile vor avea loc la Cinema Studio şi Noul Cinematograf al Regizorului Român, din cadrul Muzeului Ţăranului Român.

„This Must Be the Place" este primul film în limba engleză al regizorului italian Paolo Sorrentino (premiat în 2008 la Cannes pentru „Il Divo"). Sean Penn - machiat şi îmbrăcat asemănător ca stil lui Robert Smith, de la formaţia „The Cure" - joacă rolul unui fost star rock care decide, atunci când tatăl său moare, să termine ceea ce el nu reuşise: să-l răzbune pentru o umilinţă pe care o suferise în timpul Holocaustului.

Din distribuţie mai fac parte Frances McDormand, Harry Dean Stanton, Kerry Condon, Judd Hirsch şi Eve Hewson, fiica lui Bono, solistul de la U2.

În premieră absolută în România, Les Films de Cannes à Bucarest aduce şi pelicula „Le Havre", în regia lui Aki Kaurismäki, o comedie despre prietenia dintre un bătrân artist şi un băieţel african imigrant.

Unul dintre filmele favorite ale juriului de la Cannes, „Le Havre" a fost descris de publicaţia „Varienty" drept „o plăcere de la un capăt la altul".

În festival publicul va putea vedea şi cea mai recentă peliculă a regizorului sud-coreean Kim Ki-duk, distins cu Marele Premiu al secţiunii Un Certain Regard

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite