Sandra Bullock, „taxată“ cu Zmeura de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nominalizată pentru prima oară în cariera sa la Oscar (categoria: „cea mai bună actriţă în rol principal“), pentru interpretarea din filmul „The Blind Side“, Sandra Bullock a primit sâmbătă seara Zmeura de Aur. Ruşinosul trofeu i-a fost acordat actriţei pentru prestaţia din pelicula „All About Steve“.

Pentru fiecare „câştigător" al nedoritelor premii, care se acordă la Hollywood cu o zi înainte de anunţarea trofeelor Oscar, este pregătită o zmeură vopsită auriu, de mărimea unei mingi de golf, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită. Foarte rar se întâmplă ca un artist nominalizat să apară la eveniment.

Sandra Bullock, prezentă la ceremonie

Nu a fost şi cazul actriţei, care s-a prezentat la Gala Premiilor Zmeura de Aur, unde a împărţit votanţilor DVD-uri cu filmul, acuzându-i pe aceştia că nu au văzut pelicula înainte de vot. „Mulţumesc pentru faptul că mi-aţi ruinat cariera cu o decizie foarte proastă", a spus Sandra Bullock.

Este pentru prima oară când actriţa a primit o nominalizare la Oscar, în cei 20 de ani de activitate cinematografică, însă de-a lungul timpului a fost nominalizată de patru ori la Zmeura de Aur.

Sandra Bullock ar putea fi prima actriţă care ar putea câştiga, în acelaşi an, atât Oscarul, cât şi Zmeura de Aur. Pentru rolul din „The Blind Side", Bullock a fost răsplătită anul acesta cu un Glob de Aur şi cu un premiu din partea Organizaţiei Actorilor de Cinema de la Hollywood.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite