"Sanctus", cea mai vândută carte la Editura All

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romanul "Sanctus", al autorului britanic Simon Toyne, domină topul vânzărilor la standul Editurii All, de la Târgul de Carte Gaudeamus.

"Critica raţiunii inutile şi insuficiente", semnată de Jemapel & Jemanfu este cea de-a doua carte preferată de cititori, la Editura All. Dan Stoica (Jemapel) şi Costin Oproiu (Jemanfu) au absolvit în 1984 Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

„Împăratul tuturor bolilor", cartea lui Siddhartha Mukherjee, specialist în oncologie medicală şi cercetător, ocupă poziţia a treia în topul preferinţelor. Pentru "Împăratul tuturor bolilor", Siddhartha Mukherjee a câştigat în acest an premiul Pulitzer.

Mare interes pentru "Sanctus"

Autorul cărţii de pe primul loc, Simon Toyne, s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. În romanul său, călugării din Citadela, o localitate din sudul Turciei, trăiesc în cel mai vechi lăcaş de cult şi ascund cel mai mare mister al omenirii.

Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus, care practică ritualuri de o violenţă inimaginabilă.

Când ziarista Liv pătrunde în Citadelă, ea e pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite