STIRI TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Rebengiuc - aniversat la GALA Asta-seara, de la ora 20,30, pe postul B1 TV, Mihaela Radulescu va invita la o editie "Gala" aniversara. Interlocutorul realizatoarei este maestrul Victor

Victor Rebengiuc - aniversat la GALA
Asta-seara, de la ora 20,30, pe postul B1 TV, Mihaela Radulescu va invita la o editie "Gala" aniversara. Interlocutorul realizatoarei este maestrul Victor Rebengiuc, actor pe cat de important, pe atat de putin prezent in emisiunile TV. Cel pe care generatii intregi l-au admirat pentru roluri ca Apostol Bologa, Ilie Moromete, Pampon, Tanase Scatiu, Tipatescu si multe altele a acceptat invitatia la "Gala" chiar in ajunul aniversarii a 71 de ani si a aproape 50 de ani de cariera in teatru si cinematografie. Aniversarea, dar si faptul ca in acest moment, marele public il poate vedea pe Victor Rebengiuc pe marele ecran, in ultimul film al lui Lucian Pintilie, "Niki Ardelean, colonel in rezerva" sunt argumente pentru care Mihaela Radulescu va recomanda sa nu ratati editia din aceasta seara a emisiunii "GALA".
De azi, Toma Dimitriu "loveste" din nou:
"Uite cine rade acum!" - un altfel de talk-show la Prima TV
Cunoscut publicului de la "Copiii spun lucruri trasnite" si, mai apoi, ca moderator al propriului talk-show - "Uite cine ma intreaba" de la Prima TV, simpaticul Toma Dimitriu a demonstrat ca debordeaza de imaginatie si spontaneitate, calitati care il recomanda ca o buna gazda de emisiuni de divertisment. Astfel, dupa o vacanta binemeritata, el revine cu noul sau talk-show, "Uite cine rade acum!". Va veti destinde alaturi de Tomita si invitatii sai, care vor comenta materiale gen "Camera de ras" sau "Camera ascunsa", stiri trasnite si reportaje hazlii din alte emisiuni. Nu in ultimul rand, veti mai putea urmari si interviuri axate pe intamplari inedite din viata si cariera invitatului sau reportaje realizate cu umor la diferite evenimente mondene. Veti afla, alaturi de Toma Dimitriu, "cine rade acum" de luni pana vineri, de la ora 17, la Prima TV.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite