Mezzosoprana Ruxandra Donose, în opera „Werther“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mezzosoprana Ruxandra Donose va putea fi din nou admirată de publicul bucureştean, în opera "Werther" de Jules Massenet, în variantă de concert, pe 27 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Radio din Capitală.

Mezzosoprana Ruxandra Donose va interpreta rolul Charlotte, iar Orchestra Naţională Radio va fi dirijată de Tiberiu Soare.
Din distribuţia spectacolului mai fac parte Irina Iordăchescu (Sophie), Hector Lopez (Werther), Ionuţ Pascu (Albert), Orest Pâslariu Ranghilof (Le Bailli), Lucian Corchiş (Schmidt), Florin Simionca (Johann), Nicolae Simonov (Bruhlmann) şi Eugenia Graţiela Neagu (Kätchen).

De asemenea, Corul de Copii Radio, condus de dirijorul Voicu Popescu, va participa la acest concert.

Bilete se pot procura prin Eventim, de la casa de bilete a Sălii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online, de pe www.eventim.ro.

Unul dintre numele celebre ale generaţiei sale la nivel internaţional, mezzosoprana Ruxandra Donose s-a bucurat de aprecierea criticii şi a publicului pe scenele de operă şi în sălile de concert peste tot unde a cântat, în întreaga lume. Vocalitatea ei expresivă, muzicalitatea şi eleganţa prezenţei scenice i-au permis abordarea unui repertoriu larg atât de operă, cât şi vocal-simfonic.

De la Opera de Stat din Viena, angajamentele au condus-o în întreaga lume, de la Royal Opera House Covent Garden din Londra la Metropolitan Opera New York, de la San Francisco Opera la operele naţionale din Paris, Berlin, Los Angeles, Munchen, Madrid şi Tokyo.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite