Romanii i-au ales pe CEI MAI IUBITI din 2004

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul-maraton Cei mai iubiti romani, produs si prezentat de Andreea Marin la TVR 1, mai ritmat decat in editiile precedente, a luat, inca o data, temperatura raporturilor populatiei cu oamenii

Spectacolul-maraton Cei mai iubiti romani, produs si prezentat de Andreea Marin la TVR 1, mai ritmat decat in editiile precedente, a luat, inca o data, temperatura raporturilor populatiei cu oamenii care ii starnesc afectiunea, admiratia. Care temperatura este, cum spun meteorologii de prin alte parti, "au beau fixe": constanta, spre incantarea atatora. Romanul nu-si schimba usor preferintele, inima lui este mai putin zburdalnica decat s-ar putea banui, iar cand este vorba de agentii de influenta, este limpede ca, in toate privintele, el pune pret pe ceea ce vede la televiziune, chiar daca este vorba despre teatru, afaceri etc. Lista celor care au plecat acasa cu o inima in plus - trofeul - ne-a amintit acest adevar. (M.M) La cea de-a treia editie a galei "Cei mai iubiti" 2004, peste 80 de personalitati din toate domeniile au uitat pentru o seara de concurenta si i-au celebrat pe cei mai iubiti dintre romani. Parada celebritatilor din acest an a desemnat preferintele telespectatorilor la urmatoarele categorii: Cea mai iubita vedeta masculina de televiziune: Cristian Tabara (premiu inmanat de Irina Schrotter); Cea mai iubita vedeta feminina de televiziune: Teo (premiu inmanat de Ilie Nastase); Cel mai iubit interpret de muzica pop, rock, dance: Stefan Banica jr. (premiu inmanat de Mircea Radu); Cea mai iubita actrita: Stela Popescu (premiu inmanat de Nicolae Furdui Iancu); Cel mai iubit om de afaceri: Ion Tiriac (premiu inmanat de Andreea Esca); Cel mai iubit comic: Carcotasii (premiu inmanat de Dan Bittman); Cel mai iubit cantaret de muzica populara: Sofia Vicoveanca (premiu inmanat de Marian Voicu); Cel mai iubit om de radio: Robert Turcescu (premiu inmanat de Nicola); Cel mai iubit actor: Florin Piersic (premiu inmanat de Elisabeta Lipa); Cel mai iubit sportiv: Catalina Ponor (premiu inmanat de Valentin Nicolau); Cel mai iubit jurnalist de presa: Cristian Tudor Popescu (premiu inmanat de Mona Musca); Cea mai iubita trupa pop, rock, dance: 3 Sud Est (premiu inmanat de Daniel Buzdugan); Cel mai iubit creator de moda: Catalin Botezatu (premiu inmanat de Melania Medeleanu). Cea de-a treia editie din acest an a show-ului a fost onorata de prezenta celor mai apreciate trupe de muzica romaneasca, a celor mai buni interpreti de muzica populara, a celor mai in voga comici, dar si de prezenta castigatoarei Eurovisionului din 2004 - ucraineanca Ruslana.
ADEVARUL, singurul cotidian cu trei ziaristi in topul celor mai iubiti
Trei dintre ziaristii de la Adevarul se afla printre cei mai iubiti de catre romani. Fiecare categorie a "Celor mai iubiti" a luat in considerare pentru nominalizari primele treisprezece optiuni ale romanilor in ceea ce priveste profesionistii din aceasta breasla. Pe respectiva lista figureaza, pe langa Cristian Tudor Popescu, redactorul sef al ziarului Adevarul - care a si primit, a doua oara, titlul de "cel mai iubit ziarist" - doi dintre redactorii-sef adjuncti ai aceluiasi cotidian: Bogdan Chirieac si Adrian Ursu. Conform metodologiei puse in aplicare de IMAS, Cristian Tudor Popescu a intrunit 8,183 milioane de voturi ale romanilor, fiind urmat de Marius Tuca cu 7,516 milioane de voturi si Cristian Topescu cu 5,711. Bogdan Chirieac a intrunit 927 mii de voturi, iar Adrian Ursu 654 mii de voturi. Adevarul este singurul cotidian care are mai mult de un ziarist in acest top.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite