In Romania, cei care se afla in concurenta nu se lasa pana nu isi scot ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- declara Toni Grecu, liderul grupului Divertis

- Grupul Divertis e privit mereu in raport cu Vacanta Mare. Va avantajeaza acest lucru?
- Este un punct de reper. Nu am incercat sa luam niciodata public de la Vacanta Mare si sa copiem modele. Nici unul dintre colegii mei nu are nimic cu cei de la Vacanta Mare si nici invers. Ii respectam. Fiecare isi vede de drumul lui si relatiile noastre cu ei sau cu alte grupuri au fost demne de lauda, daca ar fi sa ne gandim la faptul ca, in Romania, cei care se afla in concurenta, pana nu isi scot ochii, nu se lasa.
- Nu va simtiti, cateodata, secat de idei pentru Divertis?
- Ba da. Munca in serie, impusa de televiziune, te aduce uneori in starea asta in care simti ca nu mai ai idei. Cel mai neplacut e ca trebuie sa te lupti cu propria imaginatie, care nu vrea sa te asculte. Suntem supusi unor erodari foarte clare si nu avem cum sa ne ferim de asta. Legea seriei nu ne permite sa facem lucruri foarte bune, dar, uneori, nici realitatea nu este darnica in subiecte. De exemplu, acum este o perioada de criza a subiectelor politice. S-a instalat o putere noua, despre care publicul nu stie mare lucru. E prea scurt timpul si nu au apucat sa se contureze, inca, noile personalitati. Noi suntem obligati sa abordam oameni cu caractere puter-nice, care sa fie bine instalate in vizorul opiniei publice.
- Sunt mai putine caractere puternice in actualul guvern?
- Foarte putine. Sunt niste necunoscuti, iar noi nu putem inventa pe seama lor. Suntem nerabdatori sa vedem care este mostenirea de haz pe care ne-o vor lasa acesti politicieni noi, pentru ca cei dinaintea lor au fost deosebit de darnici in privinta umorului. Intr-un fel, ii regret. Erau multe personaje pe seama carora ne puteam amuza copios. Acum e mult mai greu si tare mi-e frica sa nu avem de-a face cu un guvern incolor, lipsit de lipici la public. Avem si noi nevoie de cineva de care sa radem. Fratilor, ajutati-ne!
- Ce face Divertis in vacanta?
- In turnee de vara nu mai plecam, iar la mare n-am mai fost din anul 2000, pentru ca s-au modificat foarte tare conditiile financiare - preturile si cheltuielile, in timp ce costul biletelor a ramas acelasi. Nu mai facem fata. Nici in strainatate nu vom mai merge, cu toate ca se vor intrista romanii de acolo. N-o sa fie o vacanta de trei luni de zile, ci in aceasta perioada ne vom ocupa si de un alt proiect, tot de televiziune, care ne priveste, in care nu vom aparea fizic pe ecran, dar in care vom interpreta niste personaje.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite