Revista de Povestiri, un cadou de primăvară pentru cititorii pasionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 14 martie, Clubul Ţăranului găzduieşte, de la ora 19.00, evenimentul de lansare al Revistei de Povestiri - o revistă de short stories care încurajează literatura prietenoasă şi lectura creativă.

Revista este scrisă de autori voluntari, publicaţi şi nepublicaţi, oameni cu talent literar şi imaginaţie, motto-ul fiind: mai puţină informaţie, mai multă imaginaţie.

În cuprins veţi găsi: povestiri care folosesc cuvinte aproape inventate, comic strips, povestiri de o frază, SF&F, poezii, eseuri, povestiri în duel - pornind de la o imagine aleasă de editor, agenda evenimentelor culturale din toată ţara, o pagină creativă în care cititorii pot crea ce vor, şi altele.

Revista se adresează celor care „citesc cărţi, frecventează ceainăriile, evenimentele culturale, cunosc metropotam.ro, citesc sau au bloguri, petrec timp pe reţelele sociale, citesc la metrou, în autobuz, în parc, au cumpărat cărţile Cotidianul prin 2006, au agende colorate, sunt fotografi amatori, le plac lucrurile vintage, târgurile hand-made, merg la târgurile de carte, urmaresc uneori emisiuni pe TVR Cultural, dintre posturile TV de muzică preferă VH1, apreciază scurtmetrajele, animaţia, au umor, au citit De veghe-n lanul de secară", potrivit editorului Simina Diaconu.

Revista de Povestiri va apărea lunar şi va avea o distribuţie naţională. Din 15 martie, cititorii o pot cumpăra din librăriile Humanitas, Librarium, Anthony Frost, ceainaria Joie de vivre sau cafenelele Cafeteca.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite