Rădvan şi Tara iau cu asalt Berlinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în melodia lui Leonard Cohen, cei doi reputaţi artişti români, gestionaţi de Anaid Art Gallery, se pregătesc pentru o nouă „cucerire“ a capitalei germane.

Anaid Art Gallery din Bucureşti participă la ediţia de anul acesta a Târgului de Artă Contemporană Berliner Liste, în perioada 8 - 11 septembrie.

Galeria bucureşteană va prezenta la Berliner Liste 2011 următorii artişti: Mihai Florea, Alexandru Rǎdvan, Tara (von Neudorf) şi Aurel Vlad.

Deschiderea oficială a celei de-a 8-a ediţii Berliner Liste va avea loc pe 7 septembrie, la Trafo Berlin. Peste 100 de galerii, proiecte şi artişti internaţionali îşi vor prezenta cu această ocazie unele dintre cele mai inovatoare şi promiţătoare creaţii.

Anaid Art Gallery şi-a deschis porţile în 2004, fiind o galerie de portofoliu privată destinată artei contemporane. Galeria dispune de 120 de metri pătraţi destinaţi expunerilor temporare de artă contemporană.

Din 2005 Anaid Art Gallery participă pe piaţa internaţională de artă prin intermediul târgurilor de artă contemporană. Din 2006 Anaid Art Gallery este membru fondator al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România (RNMR) şi din 2009 este membru fondator al Asociaţiei Comercianţilor Operelor de Artă din România (ACOAR).

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite