Radu Beligan, regizor la Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Spiritul de familie", o piesă de Eric Assous, în regia lui Radu Beligan, va avea premiera joi, 22 martie, la ora 19.00, la sala care-i poartă numele, de la Teatrul de Comedie

Premiera oficială a spectacolului „Spiritul de familie", după textul lui Eric Assous, în decorul lui Puiu Antemir şi costumele Liei Manţoc, sub semnătura regizorală a lui Radu Beligan, va avea premiera pe 22 martie, la Sala „Radu Beligan" a Teatrului de Comedie.

„Am avut fericirea ca, revenind după 40 de ani în teatrul pe care l-am înfiinţat, să descopăr actori tineri, talentaţi, cooperanţi, dornici să cunoască infinitele secrete ale unei meserii care nu se învaţă, ci se însuşeşte prin osmoză. Este meritul lor, este şi meritul Direcţiei, pentru standardele riguroase pe care le-a impus", a declarat Radu Beligan. „Le mulţumesc pentru că mi-au prilejuit această coloborare fericită, această întâlnire rară, dintre trecut şi viitor, în slujba publicului, unicul şi eternul nostru stăpân."

Din dsitribuţie fac parte Dorina Chiriac, Delia Seceleanu, Lamia Beligan, Mirela Zeţa, Marius Florea Vizante, Sandu Pop şi Marius Drogeanu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite