ProTv a bătut toate audienţele în luna august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform studiului efectuat de TNS-AGB International, postul tv din Pache Protopopescu a ieşit pe prima poziţie a clasamentului de audienţe ale lunii august în mediul urban (18-49). Pe o zi

Conform studiului efectuat de TNS-AGB International, postul tv din Pache Protopopescu a ieşit pe prima poziţie a clasamentului de audienţe ale lunii august în mediul urban (18-49). Pe o zi întreagă, ProTv a înregistrat un rating de 2,1% şi 5,3% (249.000 de telespectatori) în prime-time.

După ProTv, în clasamentul audienţelor se află Antena 1 (1,3% rating), Acasă TV (0,9% rating), Prima TV (0,6 rating), TVR 1 (0,6 rating) şi Realitatea TV (0,4 rating). ProTv a dominat în luna august secţiunea celor mai vizionate filme ale lunii, programele de ştiri, precum şi transmisiile sportive.

Cele mai mari mari cifre de rating la secţiunea sport au fost atinse la meciul de fotbal Steaua - FC Bate (din 29 august), care a obţinut 16,6% rating.

În ceea ce priveşte programele de divertisment, emisiunea "Tablou de nuntă", difuzată de Antena 1 pe 7 august, a ieşit pe primul loc cu un rating de 5%. Aceeaşi emisiune a înregistrat tot 5% rating, dar cu ediţia din 21 august.

Cel de-al treilea loc în topul programelor de divertisment este ocupat de Prima TV, cu emisiunea "Curat, murdar?", ediţia din 27 august, cu 4,5% rating.Cel mai urmărit serial românesc al lunii august este "Trăsniţi în NATO/Best of", difuzat de Prima TV în zilele de 9 august (rating 4,2%), 27 august (3,5%) şi 23 august (2,9%).

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite