Principele Radu și Principesa Margareta ignoră televiziunile de știri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principele Radu și Principesa Margareta spun în cartea „Patrie și destin", apărută la Editura Litera, că au renunțat să se mai uite la televizor și nu au mai vizionat un canal de știri românesc din septembrie 2009.

În cartea „Patrie şi destin. Principesa Moștenitoare a României", lucrare cu caracter biografic, Principele Radu și Principesa Margareta mărturisesc că nu au renunțat cu totul la televizor, însă preferă să se uite la posturile Discovery, Fine Living Network, Animal Planet și la filme.

La Palatul Elisabeta nu s-au mai făcut abonamente nici la ziarele tipărite, dar există o monitorizare electronică a subiectelor de interes pentru Casa Regală.

image

În cartea semnată de Diana Mandache, istoric specializat în studiul regalităţii europene, mai sunt prezentate și alte hobby-uri ale cuplului regal, la 15 ani de la căsătorie. Și Margareta, și Radu sunt pasionați de șofat, dar amândoi se abțin în România, pentru că, aici, spune Principesa, lumea conduce nebunește și este un pericol în loc să fie o plăcere.

Principesa este fan al mărcilor Volvo și Volkswagen Golf, dar nu le cumpără niciodată noi și le schimbă o dată la câțiva ani.

La capitolul „Lectură", cei doi împart, câteodată, aceleași cărți. Principesa preferă, ca gen literar, biografia sau autobiografia și recomandă cărțile „Stalingrad" sau „Berlin", ale scriitorului britanic Antony Beevor. La plajă citește beletristică.

Principesa Margareta și Principele Radu sunt pasionați de fotografie și de călătorii, de amenajările interioare, de gătit și de grădinărit. Principele ascultă operă și îl admiră pe José Carreras, iar Principesa îi apreciază pe Angela Gheorghiu, Luciano Pavarotti și Nelly Miricioiu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite