Premiile Gopo au DJ şi proiecţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala din acest an s-a îmbogăţit cu un show extraordinar de muzică şi imagine, realizat de DJ Hauteculture şi de Daniel Gontz. Cei doi vor mixa muzică şi imagini din cele patru pelicule nominalizate la „Cel mai bun film“ – „Cea mai fericită fată din lume“, „Concertul“, „Katalin Varga“ şi „Poliţist, adjectiv“.

Prezenţa multimedia a celor doi artişti reprezintă o premieră absolută în cadrul Galei Premiilor Gopo.

Showul realizat de Hauteculture (Mihai Dobre) şi de Daniel Gontz se va întinde pe toată durata Galei, iar momentele-cheie vor fi acelea în care vor mixa muzică şi  imagini din cele patru filme nominalizate la categoria „Cel mai bun film" - „Cea mai fericită fată din lume", „Concertul", „Katalin Varga" şi „Poliţist, adjectiv".

Vezi în ce alte proiecte a mai fost implicat Daniel Gontz

Istorie zbuciumată

Hauteculture (Mihai Dobre) se numără printre cei mai activi DJ români ai ultimilor ani, remarcându-se atât prin proiectul său individual, cât, mai ales, ca parte a proiectului breaks-electro-alternativ „Şuie Paparude", cu care a realizat şase albume de studio şi a susţinut aproximativ 2.000 de concerte din 1993 până în prezent, atât în ţară, cât şi peste hotare (Germania, Belgia, Olanda).

Pe lângă cariera sa muzicală, Mihai Dobre este autor al conceptului video şi co-autor al muzicii Galei Premiilor Gopo (încă de la prima ediţie) şi a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (de la ediţia 2003). Artistul vizual Daniel Gontz a fost prezent în galerii şi spaţii de artă contemporană din peste 40 de oraşe ale lumii.

S-a remarcat prin intervenţiile urbane din Bucureşti, de pildă fântânile arteziene colorate din Piaţa Unirii, Respiro - marea „ţeavă de eşapament" de la Universitate sau Bulina Albastră - semnal de risc estetic pe clădiri bucureştene.

Gala şi culisele

Câteva sute de profesionişti activi din toate domeniile industriei de film româneşti au fost invitaţi să voteze câştigătorii Premiilor Gopo.

Gala va  fi transmisă în direct de TVR 1 de la Palatul Parlamentului - Sala Unirii, luni, 29 martie, începând cu ora 21.10. În premieră, evenimentul va putea fi urmărit şi de către ascultătorii de radio, în direct la Radio România Cultural, dar şi integral, online.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite