Postul Realitatea TV se relansează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu 17 septembrie, postul Realitatea TV îşi schimbă grafica şi introduce un concept nou pe piaţa media din România. Este vorba despre "neverending news", care este utilizat de

Începând cu 17 septembrie, postul Realitatea TV îşi schimbă grafica şi introduce un concept nou pe piaţa media din România. Este vorba despre "neverending news", care este utilizat de posturi precum CNN şi BBC.

Jurnalele de ştiri vor începe la oră fixă şi vor fi difuzate din jumătate în jumătate de oră. Odată cu aceste schimbări, va avea loc şi lansarea oficială a grilei de toamnă.

Programul de ştiri de la ora 6 va fi după modelul american de ştiri scurte şi alerte şi va fi prezentat de Letiţia Zaharia şi Radu Nechit. Jurnalele difuzate între orele 10.00 şi 15.00 vor fi prezentate de Laura Chiriac şi Cosmin Prelipceanu.

O altă noutate este emisiunea "Bucureşti strict secret", moderată de Stelian Tănase, care va fi difuzată în fiecare duminică, între orele 15.00 şi 16.00. Grila de toamnă aduce şi emisiunea "Culise", în care vor fi prezentate imagini amuzante şi inedite din pauzele publicitare, de la machiaj şi chiar de la transmisiile de pe teren.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite