VIDEO Pianistul Lang Lang, în direct la The Light Cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lang Lang, considerat drept unul dintre cei mai buni pianişti asiatici ai tuturor timpurilor, va susţine un concert extraordinar alături de Orchestra Philadelphia în Verizon Hall, Philadelphia.

Concertul va fi transmis în direct în 150 cinematografe din lume şi în România, în exclusivitate la The Light Cinema din Bucureşti.
Pe 23 octombrie, de la ora 15.00, ora României, celebrul pianist va concerta cu ocazia aniversării a 200 de ani de la naşterea compozitorului Franz Liszt, alături de Orchestra Philadelphia, condusă de dirijorul Charles Dutoit.

Lang Lang va interpreta Piano Concerto No.1, precum şi alte arii importante. În plus, vor fi oferite publicului imagini de la cea mai recentă apariţie a sa la Festivalul iTunes din Roundhouse, Londra.

Publicaţia The New York Times a scris că Lang Lang este „cel mai în vogă pianist de muzica clasică", iar un critic de la Chicago Tribune a afirmat că este „cel mai mare, cel mai energic, emoţionant şi talentat pianist tânar" pe care l-a întâlnit de-a lungul atâtor ani de participare la recitaluri de pian. Preţul unui bilet la The Light Cinema este de 50 de lei.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite