O săptămână de teatru pentru copii, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 1 şi 8 octombrie Capitala va găzdui cea de-a şaptea ediţie a festivalului Internaţionl de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti"

Organizat, ca în fiecare an, de Teatrul Ion Creangă, evenimentul oferă la ediţia din 2011 o săptămână întreagă se spectacole din Elveţia, Germania, Israel, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi România. Ţara noastră va fi reprezentată de trupe din Bucureşti, Timişoara, Târgu-Mureş şi Gheorgheni.

Producţiile prezentate se adresează micuţilor cu vârste de până la 12 ani. Reprezentaţiile vor avea loc la Teatrul „Ion Creangă", la Sala Rapsodia şi în şcoli şi grădiniţe din Capitală.

Pentru participarea la festival au fost selectate şapte producţii ale instituţiei organizatoare, printre care şi spectacolul interactiv „Un desen, o floare, mare sărbătoare", destinat copiilor de peste 5 ani. „Multe bucurii pentru voi, copii" este o altă producţie interactivă realizată de Teatrul Ion Creangă, care va fi prezentată în cadrul evenimentului.

În ultima zi a festivalului, spectatorii vor avea ocazia să vadă alte două producţii ale teatrului-gazdă: „Războiul bucatelor" şi „Harap Alb".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite