O nouă librărie Adevărul în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri s-a deschis un nou spaţiu dedicat achiziţionării produselor liderului presei româneşti. Situat în plin centrul Bucureştiului, magazinul este cea de-a doua Librărie Adevărul din Capitală şi a şaptea din reţea.

Un nou eveniment, desfăşurat în cursul zilei de ieri, a marcat „ofensiva" pentru cultură pe care trustul Adevărul o desfăşoară, de ceva vreme, în rândul cititorilor săi. Adevărul Holding a inaugurat cea de-a doua librărie a sa din Bucureşti.

După cum cititorii fideli ai „Adevărului" cunosc deja, prima Librărie Adevărul este plasată, într-un spaţiu mic, dar cochet, pe Bulevardul Gheorghe Magheru, în apropierea Cinematografului Patria şi a librăriei-ceainărie Cărtureşti.

Acum, cel de-al doilea lăcaş deschis de Adevărul în Bucureşti pentru împătimiţii cărţilor şi filmelor se află la celălalt capăt al axei care traversează centrul Capitalei, vizavi de ceea ce, în mod curent, se numeşte Kilometrul 0 al Bucureştiului. Adresa exactă este pe strada Doamnei, nr. 27-29, cu intrare din bulevardul I.C. Brătianu (vizavi de Spitalul Colţea), cum s-ar spune exact „în buricul târgului".

Cum spuneam, magazinaşul de la Patria este elegant, dar suferea de lipsă de spaţiu. Pentru a suplini afluxul din ce în ce mai mare de oameni care caută produsele Adevărul Holding, noua Librărie Adevărul a fost concepută ca fiind cea mai spaţioasă din reţea, întinzându-se pe nu mai puţin de 200 de metri pătraţi.

Cartianu, la loc de cinste

Spaţiul mai larg de expunere de care editura beneficiază acum a dus şi la o mică, dar importantă modificare a conceptului magazinului: este pentru prima oară când în Librăriile Adevărul clienţii pot achiziţiona şi cărţi din portofoliul altor edituri. În spaţiul primitor din strada Doamnei, „Adevărul" oferă tuturor iubitorilor de carte „cea mai bună selecţie de titluri ale celor mai cunoscute edituri".

În rest, în noua librărie veţi regăsi acelaşi spaţiu elegant şi acelaşi concept pentru care Librăriile Adevărul sunt deja apreciate, dar şi elemente noi de arhitectură, mobilier şi expunere. Desigur, vor fi prezente toate cărţile şi filmele Adevărul, ziarele şi revistele Holdingului, serviciile de abonamente, mica publicitate şi internet wireless gratuit.

Librăria prezintă cum se cuvine cartea lui Grigore Cartianu, „Sfârşitul Ceauşeştilor", devenită bestsellerul absolut al recentei încheiatei ediţii a Târgului de carte Bookfest, o premieră pentru un volum din categoria „kiosk".

Ofensiva „Adevărului" nu se opreşte aici: vestea bună este că urmează Constanţa, Iaşi şi Galaţi. Astfel, din luna septembrie, reţeaua librăriilor Adevărul va deţine 10 spaţii de expunere şi vânzare, în toată ţara. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite