Nu rataţi o carte-document!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce gândesc, cu adevărat, liderii de opinie, artiştii pe care i-am aplaudat mereu şi politicienii pe care i-am votat din când în când despre ţara în care trăim cu toţii? Ce simt în legătură cu România Andrei Pleşu, Neagu Djuvara, Dan Puric, Traian Băsescu şi alte nume sonore ale vieţii publice de azi?

Dacă vreţi să aflaţi răspunsul, vă aşteptăm astăzi, la ora 17.00, la Librăria Adevărul de pe strada Doamnei nr. 27-29 din Bucureşti (vizavi de Spitalul Colţea). Este vorba de o dezbatere despre societatea în care trăim, pornind de la volumul „În căutarea României pierdute - 14 dialoguri La masa Adevărului", semnat de jurnalistul George Rădulescu.

Actriţa Oana Pellea, jurnalistul Cristian Tabără şi directorul SRI, George Maior, alături de autor, vor încerca să ofere publicului câteva explicaţii în legătură cu ceea ce ni se întâmplă la nivel social. De altfel, orice terapie porneşte de la fixarea corectă a diagnosticului, iar aceasta este ideea în jurul căreia a fost construit volumul „În căutarea României pierdute".

Jurnalistul George Rădulescu îi va provoca pe invitaţii săi să ne spună ce pericole ne pândesc la nivel colectiv şi care ar fi cele mai eficiente metode de a ne menţine teferi, într-o lume ce pare că se sminteşte pe zi ce trece. Aşadar, nu pierdeţi volumul „În căutarea României pierdute", cu dedicaţia autorului, şi nici evenimentul de astăzi, de la Librăria Adevărul de pe strada Doamnei! 

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite