VIDEO „Nanny McPhee: Marea înfruntare“, un film pentru întreaga familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pelicula cu Emma Thompson în rolul principal are astăzi premiera pe marile ecrane din România. Bona cu puteri magice, o Mary Poppins mai dură şi mai puţin muzicală, revine în cinematografe la cinci ani de la primele sale aventuri.

Dacă în prima peliculă dădaca era un „mediator" între părinţi şi copii, de această dată Nanny McPhee trebuie să oprească un conflict izbucnit între mai mulţi micuţi, atunci când aceştia se retrag la ţară, în timpul războiului.

Emma Thompson este aproape de nerecunoscut pentru că are un machiaj special prin care i s-au aplicat negi pe faţă şi i s-a pus un nas coroiat, de vrăjitoare. Din distribuţie mai fac parte Ewan McGregor, Maggie Gyllenhaal (nominalizată la Oscar anul acesta), Ralph Fiennes, Rhys Ifans şi Maggie Smith (cunoscută copiilor din seria „Harry Potter").

Maggie Gyllenhaal este doamna Green, al cărei soţ, Rory Green (Ewan McGregor), este plecat la război. Ea trebuie să conducă ferma familiei şi să aibă grijă de cei trei copii cărora le stă mintea doar la năzbâtii. Cumnatul ei Phil (Rhys Ifans) vrea să cumpere jumătatea de fermă pe care o deţine doamna Green, iar fratele ei, Lordul Gray (Ralph Fiennes), îşi trimite cei doi copii răsfăţaţi să stea la fermă. Copiii doamnei Green nu se înţeleg deloc cu verişorii lor, iar situaţia nu poate fi rezolvată decât de dădaca Nanny McPhee.

Succes în afara SUA

Deşi n-a fost lansată încă în Statele Unite, pelicula a adunat deja 53 de milioane de dolari din restul lumii. Cele mai mari încasări le-a obţinut, de departe, din „ţara natală", Marea Britanie. Primul film, lansat în 2005, a acumulat 122 de milioane încasări la box-office.

Astăzi, în cinematografe

- Hollywood Multiplex: 13.15, 15.30, 18.00, 20.15;
- Light Cinema: 13.15, 15.20, 17.25, 19.30;
- Patria: 12.00, 15.00, 17.30, 20.00, 22.00.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite