Louis de Funès, în „Jandarmul şi jandarmeriţele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vinerea viitoare va fi distribuit ultimul DVD al seriei „Jandarmii”, împreună cu ziarul „Adevărul” şi Ghidul TV, la preţul de 10,99 lei.

Colecţia se termină cu filmul „Jandarmul şi jandarmeriţele”, lansat în 1982. Este ultimul film în care a jucat Louis de Funès. Actorul a încetat din viaţă pe 27 ianuarie 1983 din cauza unui infarct.

De altfel, regizorul întregii serii, Jean Girault, a decedat şi el în timpul filmărilor ultimei pelicule, iar producţia „Jandarmul şi jandarmeriţele” a fost definitivată de Tony Aboyantz.

În ultimul film al seriei, jandarmii se confruntă cu un duşman de temut: tehnologia. Pentru că sunt mutaţi într-o unitate nouă, dotată cu aparatură de ultimă oră, Cruchot şi echipa lui încearcă să facă faţă situaţiei.

Intriga nu se opreşte aici, pentru că jandarmii sunt repartizaţi în unitatea nouă cu patru jandarmeriţe dornice să cunoască toate secretele meseriei. În loc să le împărtăşească din experienţa lor, jandarmii o iau razna, bulversaţi de frumoasele învăţăcele.

Misiunea pedagogică va fi serios periclitată când două dintre jandarmeriţe sunt răpite. Cruchot ia situaţia în mâini şi o rezolvă aşa cum ştie mai bine: se deghizează în femeie pentru a se infiltra în mijlocul posibililor răpitori. „Jandarmul şi jandarmeriţele” este ultimul film în care Louis de Funès îşi demonstrează veritabila genă de comedian şi farseur .

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite