Loredana şi Bănică jr, artiştii anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana a fost desemnată, duminică seara, "Artistul anului", în cadrul celei de a VI-a ediţii a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi (RRA). Ea a concurat la această categorie cu

Loredana a fost desemnată, duminică seara, "Artistul anului", în cadrul celei de a VI-a ediţii a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi (RRA). Ea a concurat la această categorie cu trupele Iris şi Phoenix. Loredana a obţinut şi premiul pentru "Cea mai bună interpretă", învingându-le pe Andra şi Elena.

"Este greu când pierzi, dar şi mai greu când câştigi. Sunt fericită că sunt pe scena Sălii Radio pe care mă lansam la 14 ani, în cadrul concursului <> . E ceva magic. Sper ca melodiile mele să supravieţuiască atâţia ani câţi are radioul românesc", a declarat Loredana, care a electrizat sala cu melodii de pe albumul "Agurida" şi piesa "Bună seara, iubito", în duet cu Connect-R.

Ştefan Bănică Jr a fost desemnat "Cel mai bun interpret", câştigând, de asemenea, şi categoria "Cel mai bun album pop" pentru discul "Împreună". În cadrul aceleiaşi categorii au concurat albumele "My love" (Loredana), "De dragul tău (Marcel Pavel) şi "În ochii tăi" (Keo). În acelaşi show care a ţinut patru ore, Temistocle Popa a primit Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, distincţia fiindu-i înmânată de Margareta Pâslaru.

Alţi câştigători:

Cel mai bun cântec pop - "Dragostea rămâne", Andra
Cel mai bun compozitor - Marius Moga
Cel mai bun grup pop-rock - Proconsul
Cel mai bun album pop-rock - "Romantica", Taxi

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite