Londra se mută la Bucureşti duminică seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filme scurte, un concert live cu Moonlight Breakfast şi atmosfera londoneză sunt punctele tari ale festivalului ShortsUP, care are loc pe 18 martie.


Evenimentele ShortsUP via Londra vor avea loc începând cu ora 19.00, la Turbohalle - Uzina de Frumos. Spectatorii vor trece pe la Camden, Piccadilly Circus, Tate Modern, Covent Garden, Parliament Square şi alte zone-simbol pentru capitala britanică.

Tot la ShortsUP, o expoziţie de artă contemporană va aduce în atenție o serie de lucrări ale artiştilor: Cătălin Bădărău (sculptură), Ciprian Paleologu (instalaţii), Anca Boeriu (grafică) și Iuri Isar (grafică). Un colț cu ceai și brioșe, o demonstrație de cricket, un bar care va transforma peturile în instalație de artă vor completa harta imaginară a serii britanice.

Biletele pot fi achiziționate în avans prin prin MyTicket și Eventim sau în seara evenimentului, direct de la Turbohalle, la prețul de 25 de lei şi 20 de lei pentru studenţi. Primii 300 de spectatori care cumpără bilete în avans pentru evenimentul ShortsUP via Londra de duminică vor primi o invitație și pentru petrecerea de deschidere a Turbohalle, ce are loc sâmbătă cu muzica unor DJ celebri, străini şi români.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite