Literatura universală, într-o colecţie unică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 13 noiembrie, în fiecare joi, un volum din Colecţia “100 de cărţi fundamentale” se va distribui împreună cu “Adevărul”. “O sută de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” cuprinde operele celor mai citiţi autori din istoria literaturii universale. Preţul unui volum este de 9, 99 lei.

O ediţie elegantă, legată în piele ecologică, într-o prezentare grafică de excepţie, cu semne de carte din mătase, poate face parte acum din biblioteca oricărui pasionat de literatură. Este vorba de cele mai cunoscute o sută de opere, distribuite, în fiecare joi, timp de o sută de săptămâni la rând.

 Primele două cărţi din colecţie – “Notre Dame de Paris” de Victor Hugo şi volumul întâi din “Marile Speranţe” de Charles Dickens vor fi oferite gratuit.

Vor urma al doilea volum din “Marile Speranţe”, “Un yancheu la curtea regelui Arthur” de Mark Twain, “Ion” de Liviu Rebreanu, “Cărţile junglei” de Rudyard Kipling şi “Ultimul Mohican” de J.F. Cooper.

Ianuarie începe cu “Anna Karenina”

Anul viitor va începe cu “Anna Karenina” de Lev Tolstoi, volumul întâi al acestei opere fiind distribuit împreună cu ziarul “Adevărul” chiar în primele zile ale lunii ianuarie.

Printre greii literaturii universale, prezenţi în colecţia cărţilor fundamentale, se numără Walter Scott, Jack London, Henri Charriere (cu două volume din celebrul “Papillon”), H.B. Stowe (cu volumul “Coliba unchiului Tom”), Sven Hassel (cu “Gestapo”), Bram Stocker (cu “Dracula”), Gustave Flaubert (cu “Doamna Bovary”) sau Emily Bronte (cu “La răscruce de vânturi”).

Ocazie unică pentru consumatorii de literatură

Va fi ocazia ideală pentru iubitorii de a-şi construi biblioteca pe care şi-o doresc, deoarece titlurile colecţiei se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi tuturor gusturilor – de la literatura de consum, de tipul celei semnate de Alexandre Dumas sau Sven Hassel, până la literatura din circuitul academic, de tipul celei semnate de Lev Tolstoi sau Gustave Flaubert.

În plus, editorii au avut grija de a alege cele mai bune traduceri, iar avantajul cel mai mare este că aceste cărţi pot fi achiziţionate la preţul modic de 9,99 lei bucata, oferind, în plus, cumpărătorului, ocazia de a intra în posesia “Adevărului” de joi şi a suplimentului de sănătate din aceeaşi zi.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite