„Lautrec la bordel“, la Teatrul Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul „Lautrec la bordel", în regia lui Horaţiu Mălăele, cu Iulia Vântur, George Ivaşcu şi Vlad Ivanov în distribuţie, va avea premiera în 10 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti.

La împlinirea celor patru ani de activitate, Teatrul Metropolis îşi invită publicul la cabaret, prin intermediul spectacolului "Lautrec la bordel", de Mario Moretti.

Spectacolul aduce în prim plan viaţa boemă a Parisului de acum două secole. În "Lautrec la bordel", spectatorii vor vedea personaje decadente, dar pline de fior artistic, şi o lume a stabilimentelor rău famate şi a cabaretelor Milton şi Moulin Rouge.

"Lautrec la bordel" este un cabaret al distracţiilor de bulevard şi al petrecerilor dansante, un carnaval îmbibat de absinth şi de peregrinări nocturne.

Din distribuţia spectacolului fac parte: George Ivaşcu, Vlad Ivanov, Iulia Vântur, Ozana Barabancea, Ana Covalciuc, Gilda Stan, Cristina Ilin, Simona Pop, Ruxandra Maniu, Raluca Dinculescu, Raluca Vermeşan, Oana Dragnea, Orlando Petriceanu, Valentin Florea, Augustin Pop.

Caracterele reflectate în opera lui Toulouse Lautrec sunt puse în valoare în "Lautrec la bordel" pe canavaua scenografică a lui Dragoş Buhagiar şi în tuşa satirico-expresivă a lui Horaţiu Mălăele, care semnează regia spectacolului.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite