Kravitz, gafă la concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul american a spus publicului de pe stadionul Cotroceni că se află în Ungaria Deşi numărul de spectatori a fost mai mic faţă de cât s-au aşteptat organizatorii, Lenny Kravitz a

Artistul american a spus publicului de pe stadionul Cotroceni că se află în Ungaria

Deşi numărul de spectatori a fost mai mic faţă de cât s-au aşteptat organizatorii, Lenny Kravitz a fost protagonistul unui show de excepţie.

Aflat pentru prima dată la Bucureşti, Lenny Kravitz s-a lăsat aşteptat de către fanii adunaţi la stadion cu două ore înainte de concert. După a treia melodie, el s-a adresat publicului: "Avem nevoie de Ungaria pentru Love Revolution" - denumirea celui mai nou album al artistului şi a turneului. Atenţionat de unul dintre membrii formaţiei, el s-a scuzat: "Asta se întâmplă atunci când locuieşti într-o cameră de hotel şi apoi într-un autocar. Dar ştiu unde mă aflu, doar că am spus numele greşit!"

Pentru a se revanşa, Kravitz a dat totul pe scenă. Astfel, cei peste 17.000 de spectatori au avut parte de rock, funk, soul şi de un Lenny Kravitz care emana o energie electrizantă.

Două ore de show marca Lenny Kravitz

Fanii români au avut parte şi de un scurt jam-session în care artistul a interpretat un fragment din celebrul "Another Brick in the Wall" al lui Pink Floyd, dar şi "Billy Jean" al lui Michael Jackson.

Kravitz a cântat la chitară şi la pian, a cerut, pe rând, un solo bateristului, trompetistului şi chitariştilor, a coborât de pe scenă în aplauzele frenetice ale fanilor şi a urcat chiar pe clădirea cabinelor oficiale de la stadion. Apoi şi-a luat la revedere de la public: "România, Love Revolution".

Cum însă nu putea lipsi din recitalul său celebrul "Are You Gonna Go My Way", Kravitz a revenit pe scenă. Ultima imagine a spectatorilor a fost cea a unui artist total, care a îngenuncheat pentru public după mai bine de două ore de show.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite