Jose Carreras vrea porţelanuri cu şerveţele asortate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii concertului lui Jose Carreras pun la punct ultimele detalii pentru spectacolul pe care tenorul îl va susţine duminică la Ştrandul Tineretului din Timişoara. Directorul

Organizatorii concertului lui Jose Carreras pun la punct ultimele detalii pentru spectacolul pe care tenorul îl va susţine duminică la Ştrandul Tineretului din Timişoara.

Directorul Teatrului Maghiar, Atilla Balasz, a spus că specialiştii au început ieri să monteze scena pe care va concerta Jose Carreras, precum şi gradenele pentru spectatori. "Au mai rămas foarte puţine bilete la vânzare, cam 30% din numărul total, adică aproximativ 2.400", a spus Atilla Balasz.

Tenorul este aşteptat să sosească la Timişoara mâine la prânz, cu avionul său privat, alături de dirijorul David Gimenez. Carreras va fi cazat la hotelul de patru stele Tresor, iar duminică va face repetiţii cu Orchestra Filarmonicii Banatul.

În spaţiul care-i va servi drept cabină la concert, tenorul a cerut gustări pentru patru persoane, care să fie servite în vase de porţelan, cu şerveţele asortate. Biletele se vor vinde chiar şi în ziua concertului, la preţuri cuprinse între 100 şi 800 de lei. Evenimentul începe la ora 20.00 şi va avea două părţi.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite