Jazz pe furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de jazz care s-au adunat începând de joi la Gărâna, în Caraş-Severin, au avut de înfruntat, ca aproape în fiecare an, capriciile vremii.

O ploaie torenţială, cu tunete şi chiar cu grindină, a făcut sâmbătă seară ca pământul de pe versanţi să fie dus de apă peste corturile participanţilor la festival. În plină furtună, oamenii au fost nevoiţi să-şi strângă lucrurile şi să se adăpostească.

Norii s-au rupt peste Gărâna chiar înainte de primul recital al serii de sâmbătă, cel al lui Marcin Wasiliewski Trio şi, timp de trei ore, a plouat torenţial, fapt ce a decalat mult concertele.

Astfel, deşi capul de afiş al serii, cunoscutul grup maghiar Djabe, trebuia să urce pe scenă la ora 22.00, abia la ora 2.00 a reuşit să înceapă recitalul, în faţa a doar 1.000 de spectatori uzi până la piele.

Nici ieri, în ultima zi a festivalului, vremea nu a fost mai prietenoasă. Pe o ploaie măruntă a cântat şi vedeta serii, pianista Patricia Barber, care a mulţumit publicului că a avut răbdare şi a aşteptat-o. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite