Teatrul vrea să salveze o viață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul „Teatru pentru o viaţă", care a inclus recitaluri ale actriţelor Coca Bloos şi Anca Sigartău, dar şi alte spectacole şi un concert, se încheie în seara aceasta, la casa de licitaţii Goldart din București, cu impresionantul spectacol „Treapta a noua".

Festivalul a fost organizat de actrița Iolanda Covaci, de la Teatrul Evreiesc de Stat din Capitală, pentru a-l ajuta pe Sebastian, un băieţel de patru ani, diagnosticat cu encefalopatie hipoxic-ischemică. Artiștii și-au oferit benevol serviciile și au jucat pentru publicul care a intrat gratuit la spectacole.

Spectatorii au făcut, la final, donații pentru veni în sprijinul părinților lui Sebastian și vor putea face același lucru și în seara aceasta, de la ora 19.00, când a fost programat spectacolul „Treapta a noua", de Tom Ziegler, regia: Adriana Popovici, cu Valentina Zaharia, Iolanda Covaci, Patricia Katona și Monica Săndulescu, spectacol premiat în cadrul Festivalului Teatrului de Comedie.

Casa de licitații Goldart se află pe Calea Dorobanți 127 - intrarea prin strada Washington. Intrarea la spectacol este liberă.

Citește aici o cronică la spectacolul „Treapta a noua".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite