Gerard Depardieu, pe urmele lui Sergiu Nicolaescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gerard Depardieu şi Harvey Keitel vor juca într-o peliculă după o poveste de Titus Popovici, iar filmările vor începe la Sighişoara pe 12 septembrie

O coproducţie internaţională (România/ Germania/ Belgia/ Italia), filmul „Ipu - Convicted to Life" al cărui scenariu este semnat de Anuşavan Salamanian şi Bogdan Dreyer are la baza nuvela „Moartea lui Ipu", de Titus Popovici, iar în distribuţie figurează, alături de vedete precum Gerard Depardieu, Harvey Keitel, Laura Morante şi Hubert Damen, o serie de actori români de succes, printre care Alexandru Bindea, Gheorghe Visu, Nicodim Ungureanu, Adina Cartianu sau Daniela Nane.

Filmările vor începe la Sighişoara, pe 12 septembrie.

Nuvela „Moartea lui Ipu", de Titus Popovici, a mai fost ecranizată sub titlul „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte", de Sergiu Nicolaescu, în 1972.

Acţiunea se desfăşoară într-un mic sat din Transilvania, spre sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Trupele germane cer viaţa a zece localnici în schimbul unui soldat german dispărut. Cei din sat se hotărăsc să îl sacrifice pe prostul satului pentru a salva viaţa celor zece, dar planul se dovedeşte mai complicat decât pare la prima vedere.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite